Joi 18 Apr 2024
Tipărire

Alexa Lenuta - Innovative Approaches to Teaching

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus+ KA1 „Interactive Teaching in Future European Classroom”

Cursul Erasmus+

INNOVATIVE APPROACHES TO TEACHING

Am participat la cursul Innovative Approaches to Teaching, susținut la Londra în perioada 4-8 iunie 2018, în cadrul Programului Erasmus+ KA1- Educatie şcolară pentru proiectul Interactive Teaching in Future European Classroom”, proiect nr. 2017+1+ RO01+ KA101+ 036847, beneficiar Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Galati. A fost o experiență minunată. Am învățat noi metode și strategii inovative pentru crearea unui mediu de învățare care să sprijine și să fie benefic pentru toți elevii. Am aflat despre abordarea diversității crescute a elevilor, din experiența tutorilor acestui curs și a participanților la nivel internațional. Am dobândit noi idei pentru dezvoltarea școlară și organizațională în domeniul educației inovatoare cu privire la abordarea interdisciplinară și holistică. Acuma am posibilitatea să susțin încrederea în promovarea pedagogiilor inovatoare și active care răspund diversității sociale și culturale. În urma participării la curs am motivat mai eficient elevii pentru a reduce performanțele scăzute în competențele de bază și am promovat participarea activă în cadrul educației. Voi urmări să îmbunătățesc abilitățile de utilizare a resurselor digitale în studierea matematicii.

Pe tot parcursul cursului au fost folosite metode alternative moderne, active, procedee de captare a atenției, jocuri de tip quiz, platforme precum storyjumper, popplet sau I-nigma pe care le-am prezentat și elevilor mei. D-na prof. Smriti Vasistka a urmărit să ne dezvolte numeroase competențe de nivel înalt precum creativitatea, gîndirea critică și metacogniția. În plus mi-a transmis multă încredere pentru îmbunătățirea competențelor mele lingvistice în limba engleză.

Vizitarea obiectivelor turistice din Londra pentru prima dată, a făcut ca aceast curs să devină pentru mine o experiență de neuitat, pentru care mulțumesc tuturor organizatorilor.

ALEXA LENUȚA

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com