Miercuri 30 Noi 2022
Tipărire

4TEEN - WRITING, ACTING AND PLAYING - diseminare activitate Croația - aprilie 2022

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus+ KA 201 4TEEN - WRITING, ACTING AND PLAYING

R.A.P. – Read, Act, Play

La Osijek a avut loc în perioada: 4-8.04.2022, altă întâlnire a participanților la proiectul ”4teen - Writing, Acting, Playing”, intitulat: R.A.P. – Read, Act, Play. Activitățile au vizat aspecte legate de interculturalitate, creativitate. Echipa participantă din România a fost formată din prof. Laura Dănăilă și elevele: Marin Gabriela de la clasa a XI-a B și Postolache Angela de la clasa a X-a C.

Obiectivele mobilității au avut ca scop îmbunătățirea scrierii creative, provocarea și perfecționarea abilităților de actorie și încurajarea activităților fizice și a mișcărilor corporale.

Toate activitățile planificate au avut un numitor comun – să încurajeze elevii și profesorii să utilizeze modul structurat în proiectarea, implementarea și evaluarea diferitelor forme de învățare, predare și implicare în activități școlare și extrașcolare. Jocurile sportive, exercițiile mentale și fizice, formele scrise de exprimare, precum și jocurile dramatice au avut ca scop încurajarea participanților să lucreze în echipă, să-și împartă sarcini și responsabilități, să-și exprime ideile și viziunile și, în efort comun, pentru a realiza activitățile planificate în o formă interesantă și cuprinzătoare.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com