Miercuri 30 Noi 2022
Tipărire

Idea - ERASMUS + KA226 - diseminare Întâlnire Transnațională 5

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus+ KA226 - IDEA

I.D.E.A. unei noi experiențe Erasmus+

Întâlnirea trasnațională din cadrul proiectului „I.D.E.A. Innovative Digital, Educational Approaches” găzduită de Ceprof - Centros Escolares De Ensino Profissional, la Espinho, în Portugalia, a reunit în perioada 06 – 07 iulie, 2022, partenerii din Spania, România, Macedonia și Polonia. Între acestea s-a numărat și echipa cadrelor didactice din Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, formată din profesorii Simona Stoica, Adina Bîrsan și Carmen Cojocaru.

Așa am descoperit ESPE. Escola Professional de Espinho,o școală mică, dar primitoare, cu laboratoare multimedia, de mecatronică, artă grafică, bucătărie - patiserie, design vestimentar și bază sportivă. Pe agenda întâlnirii, a figurat revizuirea versiunii finale a metodogiei de utilizare a instrumentelor digitale în procesul de învățământ, care reunește concluziile a trei studii de fezabilitate aplicate de Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Sredno Opshtinsko Uchilishte Riste Risteski – Richko din Prilep șiEscola Professional de Espinho. S-au schițat și pașii evenimentului de multiplicare care va avea loc în Polonia pe 25 octombrie 2022 și s-a revizuit planul de diseminare cu accent pe soluții și măsuri concrete.

Atitudinea prietenoasă și profesionalismul partenerilor au făcut ca fereastra acestei experiențe să rămână deschisă, pentru ca vremelnic, să se strecoare gândurilor noastre către țărmul Oceanului Atlantic, un loc de împrospătare sufletească și profesională.

 

consemnat Simona Stoica, profesor de limba și literatura română

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com