Vineri 14 Iun 2024
Tipărire

„Label FrancEducation" - o etichetă de excelență pentru secțiile bilingve francofone

Scris de Mitache Camelia. Posted in Prima pagina sus

labelÎncepând cu anul școlar 2015-2016, Colegiul Economic "Virgil Madgearu" a fost inclus, în urma unei selecții riguroase, în rețeaua liceelor cu filiere bilingve francofone de elită la nivel mondial.

Această marcă identifică, recunoaște și promovează instituții școlare, exterioare spațiului Franței, care contribuie la răspândirea limbii și literaturii franceze. Este vorba despre un „label” care valorizează școlile ce consacră limbii franceze un loc important în proiectul lor educativ.

Beneficiarii acestei mărci de calitate au acces privilegiat la sesiuni de formare pentru profesorii din sistemul bilingv, posibilitatea unei susțineri financiare pentru proiecte de inovare pedagogică, participare la seminarii a directorilor și a coordonatorilor secției, o oferta culturală on-line, un spațiu internet dedicat promovării liceului, schimburilor de experiență, de informații cu celelalte instituții care dețin marca de "înaltă calitate" a învățământului in limba franceză. Acest "label" este valabil pe o perioadă de trei ani dupa care se depune un nou dosar.

Fotografii de la festivitatea de primire a disctincției puteți umări aici.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com